Facebook Mail

Projecten › Woningen

Verbouwing woonboerderij Noordijk

Deze voormalige boerderij is gebouwd in 1924. In de jaren ‘50 is de deel verbouwd tot woning. Begin jaren ’90 is het voorhuis gemoderniseerd met behoud van de oude elementen.

Nieuwbouw woning plan Schollenkamp te Borculo

Deze moderne woning met een knipoog naar de jaren 30 is gebouwd met alle comfort van heden en een laag energieverbruik! De carport lijkt te zweven, hij heeft alleen op de erfgrens 2 kolommen! Dus geen kolommen, die in de weg staan bij het in- en uitrijden.

Herbouw voormalige boerderij te Geesteren

Deze voormalige boerderij is volledig herbouwd conform de bestaande buitenwerkse maten. Uiteraard is de woning energiezuinig gebouwd met de details van weleer. De sluitstenen in de achtergevel komen uit de gesloopte boerderij!

Verbouw woning te Ruurlo

Voormalige boerderij uit 1933 is verbouwd tot een woonboerderij. De boerderij is volledig gestript, waarbij het aanwezige asbest door een gecertificeerd bedrijf is verwijderd. Alle vloeren op de begane grond zijn vervangen door geïsoleerde betonvloeren voorzien van vloerverwarming. De bestaan

Verbouwing voormalige woonboerderij te Neede

Deze bestaande woning uit de jaren ’50 ligt op een unieke locatie in het buitengebied van Neede. De keus was sloop of verbouw, waarbij voor het laatste is gekozen ivm de te verwachten kosten.

Nieuwbouw woning te Haaksbergen

Nieuwe woning in het buitengebied van Haaksbergen. Deze woning met een landelijke uitstraling wordt gebouwd met alle comfort van heden ten dage en een laag energieverbruik!

Nieuwbouw woonhuis te Diepenheim

De woning is gebouwd door Bouwbedrijf Extercate.